faq

Si mund të ngarkoj një fotografi primare

Shko te Llogaria dhe pastaj kliko mbi Avatari. Ju do të jeni në gjendje të zgjidhni një Avatar si foton tuaj primar ose mund të ngarkoni një foto nga kompjuteri juaj. Nëse moduli i fotografive është i instaluar, nga faqja e Pamjes së fotove ju mund të vendosni një foto si Avatari i Parazgjedhur.

Si mund ta ndryshoj profilin tim?

Shko te Llogaria dhe pastaj kliko Edit Profile. Ju do të jeni në gjendje të modifikoni detajet e profilit tuaj si Titulli, Përshkrimi, Gjinia etj.

Si mund të dërgoj një mesazh privat tek një përdorues?

Ka dy mënyra që ju mund të dërgoni një mesazh privat tek një përdorues 1) Klikoni në ikonën Mail në menunë e anëtarëve dhe zgjidhni Shkruaj. Në fushën Përfituesi, shkruani emrin e përdoruesit të cilit dëshironi të dërgoni një mesazh. Nëse emri i përdoruesit ekziston, ai do të populloj si ju shkruani në emrin e përdoruesit. Kjo do të ndihmojë për të siguruar që të shkruani emrin e saktë të përdoruesit. 2) Nga profili i përdoruesve ju mund të klikoni Send Letter.

A mund të shikoj mesazhet që kam dërguar?

Kliko në ikonën Mail në membrer dhe klikoni Kutia në dalje. Kjo do t'ju çojë në kutinë tuaj që përmban Mesazhet dhe Përshëndetjet që keni dërguar. Ju mund të keni vetëm porosi të shfaqur ose vetëm Përshëndetje duke vendosur një shenjë kontrolli pranë asaj që dëshironi të shihni. Heqja e një shenje kontrolli pranë Mesazheve për shembull, do të shfaqë gjithçka por Mesazhet dhe anasjelltas.

I fshirë aksidentalisht mesazhin e gabuar, a mund ta marr atë?

Klikoni në ikonën Mail në menunë e anëtarëve dhe pastaj klikoni në Trash. Kjo do të shfaqë të gjitha Mesazhet dhe Përshëndetjet që fshihen. Zgjidhni atë që dëshironi të rifitoni dhe klikoni Ripërtëritni Mesazhin (et) e përzgjedhur tani do të kthehen në kutinë tuaj.

A janë mesazhet e mia përgjithmonë nëse nuk i fshij ato?

Për të ruajtur hapësirën në serverin tonë dhe për të siguruar që faqja nuk po funksionon atë që nuk ka nevojë për të drejtuar, mesazhet e vjetra mund të hiqen periodikisht.

Si funksionon Abonimi?

Kur të abonoheni në një përdorues tjetër, profili i atij përdoruesi do të jetë i listuar në faqen e pajtimeve. Kjo vlen edhe për tëduke iu nënshtruar aktiviteteve të përdoruesve të tjerë si bloget etj.

Një anëtar më mban ngacmuar, çfarë mund të bëj?

Nëse një anëtar i faqes ju ngacmon, injoroni ose bllokoni atë përdorues. Nëse problemi vazhdon ju duhet të kontaktoni administratorin e faqes.

Pse u ndërpre llogaria ime?

Ne zbatojmë rreptësisht Kushtet e Shërbimit tonë dhe bëjmë çdo përpjekje të mundshme për tu siguruar që të gjithë përdoruesit i ndjekin ato. Llogaria juaj mund të ketë përfunduar për shkak të një shkeljeje në Termat e Shërbimit (aka TOS). Nëse keni menduar që llogaria juaj është ndërprerë për asnjë arsye të mundshme, ju lutemi të kontaktoni administratorin e faqes.

Pse statusi im i profilit thotë Miratimi?

Administratori mund të ketë zgjedhur të ketë miratimin e profileve para se të bashkohet me site-in.

Pse nuk mund të hyni në llogarinë time?

Shanset janë që mund të keni gabuar me shkrim fjalëkalimin tuaj ose keni pasur CAPS LOCK tuaj ndërsa shkruani fjalëkalimin tuaj. Provoni të shtypni fjalëkalimin tuaj me CAPS LOCK off. Nëse kjo dështon, ju mund të kërkoniështë një fjalëkalim që do të dërgohet në adresën e emailit që keni dhënë kur jeni regjistruar.