Politika e privatësisë
Kjo politikë e privatësisë rregullon mënyrën në të cilën MyCyberPals mbledh, përdor, mban dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") të faqes së internetit https://www.mycyberpals.com/ ("Site"). Kjo politikë e privatësisë zbatohet për Faqes dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga MyCyberPals .

Informacioni i identifikimit personal

Ne mund të mbledhim informacion personal identifikues nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, regjistrohen në faqe, regjistrohen në buletinin dhe në lidhje me aktivitete, shërbime, funksione ose burime të tjera vëni në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesve mund të kërkohet, sipas rastit, emrin, adresën e emailit, adresën postare. Megjithatë, përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacion personal identifikues nga Përdoruesit vetëm nëse ato vullnetarisht na paraqesin një informacion të tillë. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojnë të japin informacion personal identifikimi, me përjashtim të rasteve kur ato mund t'i pengojnë ata të angazhohendisa aktivitete të lidhura me Site.

Informacioni i identifikimit jo personal

Ne mund të mbledhim informacion identifikimi jo-personal për përdoruesit sa herë që ndërveprojnë me faqen tonë. Informacioni i identifikimit jo personal mund të përfshijë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacionin teknik për përdoruesit e mjeteve të lidhjes në faqen tonë, siç janë sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit të shfrytëzuara dhe informacione të tjera të ngjashme.

Cookie-t e shfletuesit të internetit

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të rritur përvojën e përdoruesit. Shfletuesi web i përdoruesit vendos cookies në hard drive e tyre për qëllime të mbajtjes së shënimeve dhe nganjëherë për të gjetur informacion rreth tyre. Përdoruesi mund të vendosë të vendosë shfletuesin e tyre të internetit për të refuzuar cookie-t, ose për të njoftuar kur dërgohen cookies. Nëse ata veprojnë kështu, vini re se disa pjesë të Faqes mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si përdorim informacionin e mbledhur

MyCyberPals mund të mbledhë dhe të përdorë të dhënat personale të Përdoruesit për follpër shkak të qëllimeve:
  • - Për të personalizuar përvojën e përdoruesit
    Ne mund të përdorim informacionin në tërësi për të kuptuar se si përdoruesit tanë si një grup përdorin shërbimet dhe burimet e ofruara në faqen tonë.
  • - Të dërgoni email periodik
    Mund të përdorim adresën e postës elektronike për t'iu përgjigjur pyetjeve, pyetjeve dhe / ose kërkesave të tjera. Nëse Përdoruesi vendos të zgjedhë në listën tonë të postimeve, ata do të marrin email, të cilat mund të përfshijnë lajmet e kompanisë, përditësimet, informacionet e lidhura me produktet ose shërbimet etj. Nëse në çdo kohë që Përdoruesi dëshiron të çabonojë nga marrja e emaileve të ardhshme, çregjistrojeni udhëzimet në fund të çdo email ose Përdoruesi mund të na kontaktoni përmes Faqes tonë.
Si e mbrojmë informacionin tuaj

Ne miratojmë të përshtatshme mbledhjen e të dhënave, praktikat e ruajtjes dhe përpunimit dhe masat e sigurisë për të mbrojtur nga qasja, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimi i paautorizuar i informacionit tuaj personal, emri i përdoruesit, fjalëkalimi, informacioni i transaksionitdhe të dhënat e ruajtura në faqen tonë.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose marrim me qira të dhënat e identifikimit personal të Përdoruesve. Ne mund të ndajmë informacione agregate gjenerike demografike që nuk lidhen me ndonjë informacion identifikimi personal në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më sipër.

Ndryshime në këtë politikë të privatësisë

MyCyberPals ka diskrecionin për të përditësuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur bëjmë, do të rishikojmë datën e përditësuar në fund të kësaj faqeje. Ne inkurajojmë përdoruesit që të kontrollojnë shpesh këtë faqe për çdo ndryshim që të jetë i informuar se si po ndihmojmë për të mbrojtur informacionet personale që mbledhim. Ju pranoni dhe bini dakort se është përgjegjësia juaj për të rishikuar periodikisht këtë politikë të privatësisë dhe të bëheni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimi juaj i këtyre kushteve

Duke përdorur këtë Faqe, ju nënkupton pranimin tuaj thështë politika dhe kushtet e shërbimit . Nëse nuk pajtoheni me këtë politikë, mos e përdorni faqen tonë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Faqes pas publikimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet pranimi juaj i këtyre ndryshimeve.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqeje, ose marrëdhëniet tuaja me këtë faqe, ju lutemi na kontaktoni .
Politika e privatësisë krijuar nga Politika e privatësisë së gjenerimit